ingredienser

Hos Fentimans er vi virkelig passionerede over de naturlige ingredienser og smagsstoffer, vi bruger til at lave vores drikke.

For at opnå den perfekte smagsdybde, bruger vi kun ingredienser af højeste kvalitet fra specialleverandører.

Hyldeblomst fra England

Hyldeblomst har i århundreder været en fast bestanddel af det engelske landkøkken. De fine hvide blomster vokser vildt i den engelske natur og kommer i blomst i juni, et signal på at sommeren kommer. For at fange essensen af en engelsk sommer, håndplukker vi de vilde hyldeblomster, som derefter bliver omdannet til en lys, grøn væske. Fentimans Wild English Elderflower er naturlig lys læskedrik med en sart blomsternuance, der giver en ren og kompleks smag.

Ingefærrod fra Kina

Ingefærrod har været brugt i årtusinder som en urtemedicin, og som en ingrediens i asiatisk madlavning. To tusinde år efter romerne begyndte at importere ingefær til Europa, fortsætter Fentimans traditionen med import af de fineste kinesiske ingefær. For at lave Fentimans ginger beer, bliver ingefæren knust før den intense og krydrede smag er udvundet og botanisk brygget. Resultatet er en kompleks smag, som er fyrig og fuld af smag.

Citron fra Spanien

Med dens karakteristiske skarpe smag, er citronen en vigtig ingrediens i læskedrikke såsom vores Victorian Lemonade and Bitter Lemonade. Vi udvælger nøjsomt vores citroner for at sikre at vi får den perfekte smagsprofil; Dette sikrer at vi rammer de aksakte citrusnoter og den afbalancerede smagsnuance i hvert sip.

Jasmin fra Asien

Jasminblomsten, der er dyrket ved foden af Himalaya, har længe været anvendt medicinsk i Asien. Dens sarte hvide blomster afspejler sin underfundige søde og duftende aroma, og giver vores Sparkling Lime & Jasmine en udpræget sursød botanisk smag, der er helt unik og ulig alle andre sodavand.

Kinin fra Indonesien

Kinin, der blev brugt af britiske kolonister til at beskytte dem mod malaria, blev høstet fra bark af Chinchona-træet, og er den afgørende ingrediens i skabelsen af vores tonic. Udtræk af den reneste kinin er afgørende for at give en premium tonic dens karakteristiske tørre og let bitre smag. Kininen, der anvendes i vores drikke, har en stærk tilknytning til briternes måde at lave tonic på tilbage i tid, ved deres oversøiske imperier.

Appelsiner fra Middelhavet

Vores specielt fremskaffede appelsiner er dyrket i Middelhavsområdet, og er kendt for at besidde en pikant og intens citruskarakter. Det tempererede klima giver appelsiner tid til langsomt at modnes, hvorved de udvikler en pulserende og fed citrusdimension, der giver en velsmagende indspark i vores Mandarin & Sevilla Orange Jigger læskedrik.

Rosenolie fra dalen Kazanlak, Bulgarien

Det er inddragelsen af rosenolie, som giver vores Rose Lemonade sine distinkte og liflige blomstersmag. Vi får vores rosenolie fra Kazanlak i Bulgarien, bedre kendt som Valley of the Roses, og her er man berømt for at producere den højeste kvalitet af rosenolie. Høsten af rosenbladene sker på et meget bestemt tidspunkt, og kun én gang om året. Rosenbladene skal plukkes i hånden ved solopgang, når de har mest duft, og olien udvindes indenfor få timer efter plukning. Resultatet er en delikat og karakteristisk rosensmag.

Rød grapefrugt fra USA

Som en af de største medlemmer af citrusfrugtfamilien har rød grapefrugt en pikant smag og samtidig en let sødme. De skarpe, men søde noter skaber en lækker symfoni af smagsvarianter i vores Pink Grapefruit Tonic Water - den perfekte og uforlignelige opskrift på en forfriskende G & T.

Limeblomster fra Østeuropa

Aromatiske limeblomster, der blomstrer fra limetræerne, frigiver en eksplosion af opløftende og duftende noter. Limeblomsten en af ​​de vigtigste smagskilder i vores Botanical Tonic Water.

Følg med Fentimans

Forsyn os med dine detaljer & vi vil forsyne dig med oplysninger

Botanically Brewed Beverages
Ligesom de fleste websteder, bruger denne side cookies: Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores Cookie politik.Luk & accepter