I 1905 blev Thomas Fentiman, en jernarbejder fra Cleckheaton i England, kontaktet af en handelsmand med ønsket om et lån. Der blev lavet en aftale, og en opskrift på botanisk brygget ginger beer blev givet som sikkerhed. Lånet blev aldrig tilbagebetalt, så Thomas blev ejer af den unikke opskrift.

Thomas begyndte at bruge opskriften og startede med at producere botanisk brygget ginger beer, som han så leverede fra dør til dør ved hjælp af en hest og vogn som transport. Hans ginger beer blev hældt i håndlavede stenkrukker, der blev kendt med kælenavnet ‘grey hens’, stemplet med et billede af Thomas' hund 'Fearless' efter at have vundet 'Crufts' lydighedsklasse i 1933 og 1934. Fentimans botanisk brygget ginger beer blev hurtigt meget populær og familiens virksomhed voksede med flere brygger- og produktionsfaciliteter som blev opstillet i det nordlige England.

Fra en verden i evig forandring

Verden har ændret sig meget over de seneste 100 år, siden Thomas Fentiman grundlagde virksomheden, og Fentimans har måttet tilpasse sig for at imødekomme kravene i den moderne verden. Ændringer i den måde, hvorpå folk handler på betyder, at vi ikke leverer dør til dør længere, men i stedet sælger vores drikkevarer i butikker, barer og restauranter. Vi bruger også motoriseret transport til levering, og de gamle stenkrukker prydet af 'Fearless' er blevet erstattet af vores ikoniske glasflasker.

Og i dag ...

Over 100 år efter Fentimans begyndte at brygge botaniske drikkevarer, er virksomheden stadig i familien Fentimans og ejes idag af Thomas Fentimans oldebarn. Virksomheden fortsætter med at lave vores lækre naturlige drikkevarer ved den multitrins botaniske bryggeteknik. Vores processer er blevet opdateret, og vores drikkevarer er nu kulsyreholdige, inden de fyldes og pasteuriseres for at udvide produktets holdbarhed. Den eneste ting, der ikke er ændret, er den udsøgte kvalitet og uovertruffen smag af vores drikkevarer.

 

Følg med Fentimans

Forsyn os med dine detaljer & vi vil forsyne dig med oplysninger

Botanically Brewed Beverages
Ligesom de fleste websteder, bruger denne side cookies: Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores Cookie politik.Luk & accepter