Den bedste tonic til din gin – ENVERDENAFGIN.COM

Fentiman’s Tonic Water: Dem der kender til Fentiman’s produkter, bliver nok ikke overrasket over, at denne tonicvand er en smagsbombe uden sidestykke. Indeholder ingredienser som kaffir limeblade, enebær, ekstrakt fra citrongræs, der er brygget sammen efter en gammel metode kendt fra produktionen af ingefærøl (Ginger Beer).
Fentiman’s Tonic har en kraftig og frisk smag af citrus, en tydelig bitter kinin (især i eftersmagen), samt en behagelig og let sødme.
Der er bestemt fare for, at Fentiman’s Tonic kan være for dominerende overfor gin i en Gin & Tonic. Fx vil den være for dominerende til gin som Bombay Sapphire og Bulldog Gin, men vil passe perfekt til gin som Geranium GinCaorunn Gin, The Botanist Islay Dry Gin og den italienske Il Gin del Professore a la Madame. Og sammen med den ligeså aromatiske tyske gin Monkey 47, får man en frugtig og blomstret Gin & Tonic med masser af citrus, jasmin og kamille.

 

Læs hele artiklen her: https://enverdenafgin.com/2013/03/04/den-bedste-tonic-til-din-gin/

Følg med Fentimans

Forsyn os med dine detaljer & vi vil forsyne dig med oplysninger

Botanically Brewed Beverages
Ligesom de fleste websteder, bruger denne side cookies: Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores Cookie politik.Luk & accepter