Botanisk brygning er en anerkendt teknik til at lave uforlignelige kvalitetsdrikke ved hjælp af en kombination af infusion, og en mesterlig blanding og gæring af naturlige ingredienser. Thomas Fentimans tilgang har ikke ændret sig meget i over 100 år, med den viden og ekspertise, der videreføres fra generation til generation af Fentimans familien. Resultatet er en autentisk drink, der smager vidunderligt.

Pointer
Stage 1

Trin 1

Den oprindelige Fentimans opskrift tog den fineste ingefærrod, som blev banket, knust og malet.

Trin 2

Ingefæren blev derefter anbragt i kobber pander, med kildevand og gradvist opvarmet til kogepunktet. Dette fremkaldte frigivelsen og ekstraktionen af ​​fin ingefærsaflejring og et aromatisk botanisk ekstrakt.

Stage 2
Stage 3

Trin 3

Den botaniske væske blev derefter filtreret i et trækammer. De fineste urter, naturlige aromastoffer, sukker og bryggergær blev tilsat til det botaniske ekstrakt, og væsken blev grundigt omrørt.

Trin 4

Væsken blev efterladt natten over. Den næste dag lå en skorpe af levende gær på overfladen, som blev fjernet. Den levende væske blev derefter efterladt til fermentering i trækaret.

Stage 4
Stage 1

Trin 5

Den levende ginger beer blev derefter dekanteret fra trækarret til de ikoniske stenkander, kendt som 'Grey Hens', hvor det blev til den færdige drik, der var klar til at drikke inden for en uge. Det er denne proces, der giver dybden af smagen, følelsen i munden og en rig tekstur, der er kendetegnende for Fentimans drikke idag.

Trin 6

Thomas Fentiman var på færden af noget godt. Hans anerkendte tilgang til botanisk brygning, som er kernen i, hvad der gør vores drikkevarersmag så godt, er, hvad vi hos Fentimans har gjort siden 1905. Og det vil ikke ændre sig.

Stage 6

Se Videoen

Følg med Fentimans

Forsyn os med dine detaljer & vi vil forsyne dig med oplysninger

Botanically Brewed Beverages
Ligesom de fleste websteder, bruger denne side cookies: Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores Cookie politik.Luk & accepter